Rita Ora

Rita Ora

Us Weekly confirms that the 21-year-old British Albanian singer and model is dating Rob Kardashian.

“[I’m] not sure how they even met! But [Rita] seems super sweet and fun and cool,” a source close to the Dancing with the Stars runner-up adds.

Rita Ora and Rob Kardashian

Rita Ora and Rob Kardashian

“I don’t think they are fully together,” the source tells Us. “Just dating.”

According to New York Post’s Page Six, Ora is signed to Jay-Z’s Roc Nation Record Label and appeared in Drake’s video for his song “Over.”

Meanwhile Ora has been posting saucy Tweets including: ‘I made love to my favorite song by marleyyyyyyyyy!’ on December 6 and: ‘I love you this much,’ next to a picture of herself in a bikini with her arms spread wide.

Sources:
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/rob-kardashian-dating-model-singer-rita-ora-2011712
http://www.thehollywoodgossip.com/2011/12/rita-ora-dating-rob-kardashian/
http://www.hollywoodnews.com/2011/12/08/rob-kardashian-allegedly-dating-singermodel-rita-ora
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2071163/Is-Dancing-Stars-Rob-Kardashian-dating-hot-trot-model-Rita-Ora.html

Rita Ora

Rita Ora

Us Weekly konfirmon se këngëtarja shqiptaro-britanike 21 vjeçe, Rita Ora, është e dashura e re e Rob Kardashian.

“Nuk jam i sigurtë se si u njoftuan ata! Por Rita duket të jetë shumë ëmbël dhe cool,” shton një burim i afërt me Rob-in.

Rita Ora and Rob Kardashian

Rita Ora and Rob Kardashian

“Nuk mendoj se ata janë plotësisht të lidhur,” burimi i tregon Us-it. “Ata vetëm po kalojnë”

Sipas Faqes Së Gjashtë të New York Post-it, Ora ka nënshkruar kontratë me Roc Nation Records Label të Jay-Z-it dhe është paraqitur në videon “Over” të Drake-ut.

Në ndërkohë Ora po poston Tweet-a intim përfshi: “Kam bërë dashuri me këngën favorite time nga marleyyyyy!’ me 6 dhjetor, dhe ‘Të dua kaq,’ përcjellë me një foto të saj me bikini dhe me duar të hapura.

Burimet:
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/rob-kardashian-dating-model-singer-rita-ora-2011712
http://www.thehollywoodgossip.com/2011/12/rita-ora-dating-rob-kardashian/
http://www.hollywoodnews.com/2011/12/08/rob-kardashian-allegedly-dating-singermodel-rita-ora
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2071163/Is-Dancing-Stars-Rob-Kardashian-dating-hot-trot-model-Rita-Ora.html