The MTV with CK One party at Village Underground in Shoreditch five days ago was attended by Kosovan singer Rita and her model friends.

Seen with models Aaron Frew and Lara Stone and Pixie Geldof, Rita was celebrating the launch of MTV’s new music show Push.

Rita Sahatçiu Ora (19) who is a British Albanian singer originally from Prishtina in Kosovo, currently signed to Roc Nation, is part of a renewed Calvin Klein project CK One. She is one of the new faces of this web, print, internet and interactive campaign.

Links:
http://www.thisislondon.co.uk/showbiz/article-23942027-pixies-hair-raising-antics-in-shoreditch.do
http://www.ukalbanians.net/british-albanian-rita-ora-now-as-new-calvin-klein-face/
http://www.ukalbanians.net/rita-ora-a-hip-hop-british-albanian-star-is-setting-fashion-trends/

Pixie Geldof with Aaron Frew and Lara Stone and Kosovan singer Rita Ora

Pixie Geldof with Aaron Frew and Lara Stone and Kosovan singer Rita Ora

Para ca ditësh Rita Ora me shoqet e saja manekene mori pjesë në një ndejë të MTV dhe ck one në Village Underground të Shoreditch-it në Londër.

Ajo ishte e shoqëruar me Pixie Geldof dhe modelet Aaron Frew dhe Lara Stone dhe po festonin lansimin e një shou të ri të MTVs, Push.

Rita (Sahatçiu) Ora e cila ka shtetësi britanike dhe është me prejardhje nga Prishtina, momentalisht  e regjistruar në shtepinë muzikore Roc Nation, është edhe fytyrë e kampanjës së rigjeneruar të Calvin Klein-it, CK One. Ajo është njëra nga fytyrat e reja të kësaj kampanje interaktive të uebit, shtypit dhe internetit.

Vegëz:
http://www.thisislondon.co.uk/showbiz/article-23942027-pixies-hair-raising-antics-in-shoreditch.do
http://www.ukalbanians.net/british-albanian-rita-ora-now-as-new-calvin-klein-face/
http://www.ukalbanians.net/rita-ora-a-hip-hop-british-albanian-star-is-setting-fashion-trends/