RED NOSE DAY Fundraising

RED NOSE DAY Fundraising

Red Nose Day is a day like no other when the whole country gets together to do something funny for money and change countless lives in the process.

It all culminates in a night of cracking TV on the BBC with some of the biggest names in comedy and entertainment.

And the best bit? All the fun and mayhem helps to raise cash and transform lives across the UK and Africa.

Red Nose Day 2011 has been an incredible success – and it’s still not too late to be a part of it!

Donate today:
https://donate.comicrelief.com/donation/

RED NOSE DAY Fundraising

RED NOSE DAY Fundraising

Red Nose Day (Dita e Hundës së Kuqe) është një ditë jo e zakonshme kur i tërë vendi bashkohet që të bëjnë dicka qesharake për para dhe ndërrojnë jeta të panumërta duke e bërë këtë.

E tëra kjo kulmon në natën e sotme në TV (BBC 1) me disa nga emrat më të mëdhenj të komedisë dhe argëtimit.

Dhe pjesa më e mirë? Krejt ky argëtim dhe xhindosje bëhet që të mblidhen para për transforminin e jetave në Britani dhe Afrikë.

Red Nose Day 2011 ka qenë shumë i suksesshëm dhe ende nuk është vonë që të jeni pjesë e saj.

Dhuroni sonte:
https://donate.comicrelief.com/donation/