New Born Kosova Club

New Born Kosova Club

“Newborn Kosova Club” me kënaqësi ju fton që të merrni pjesë në programin tonë festiv me rastin e përvjetorit të dytë së pavarësisë së Kosovës.

Kjo ngjarje do të mbahet sot  më 20 Shkurt 2010 në 17.30pm (dyert do të happen në ora 17,00).Vendi: Haverstock Hill School, Haverstock Hill, Chalk Farm, NW3 2BQ

Fëmijët dhe të rinjtë e klubit “Newborn Kosova” kane përgatitur një shfaqje teatrale.

“Loti i fundit që pikon”  njëherit është shfaqja e parë teatrale në gjuhën shqipe që do të prezantohet në Mbretërinë e Bashkuar.

Ne synojmë që programi do të jetë frymëzues dhe kjo mbrëmje të jete e këndshme për të gjithë ju.

Pije më vonë në bar “The Queen’s Arms”, 1 High Road Kilburn, London NW6 5SE, ku na pret DJ Vokrri me muzikë Shqip.

Do të jetë kënaqësia jone t’ju takojmë të sot.

Çdo donacion do të shkojë drejt ruajtjes se vlerave kulturore te komunitetit Kosovar në Mbretërinë e Bashkuar.

%d bloggers like this: