“Të përkujtojmë datat e rëndësishme kombëtare”. Organizon: Qendra e Vetëvendosjes për Britaninë e Madhe – Self-Determination UK, Kurë: e shtune , 13 qershor 2009, nga ora 20:00. Vendi: Cafe Bar “Koha” Adresa: 11 St Martin’s Court WC2, London.

Me rastin e 131 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit dhe njëkohësisht edhe 4 vjetorit të themelimit të levizjes “Vetëvendosje” qendra e lëvizjes “Vetëvendosje” për Britani të Madhe organizon “live music party” të shtunën me 13 qershor në Cafe Bar “Koha” me mysafirë special, grupin shqiptar ” Bloody Foreigners”. Hyrja është £10 dhe të gjitha fitimet do të dërgohen në Prishtinë për financimin e aktiviteteve të Lëvizjes.

On the occasion of the 131st anniversary of “Prizren League” and also the 4th year anniversary since the movement of “Self Determination” was established, the SELF DETERMINATION – UK are organising a night of Live Music on the 13th of June 2009 @ Cafe Bar “KOHA” with our special guests the group “BLOODY FOREIGNERS” Entry is £10 and all the proceeds will go to Prishtina for financing the activities of the movement.

Kontakti:
Erzen Vraniqi: 02074970282, Email: e.vraniqi@talk21.com

 

%d bloggers like this: