Aheng për Lançimin e Rezortit “Gjiu i Lalzit” me datën 12 qershor 2010 midis orës 11:00 gjer 13:00 tek Bar Albannach, 66 Trafalgar Square, London WC2N 5DS. Canape dhe pije falas.

Për biletë pjesëmarrje (falas) dhe për të marrë një stilolaps kompliment telefononi 0845 125 8600 ose dërgoni email tek: rm@nrgeurope.net që të konfirmoni vendin.

Me shumë informata

Karakterizuar nga plazhet e bukur me rërë të artë, pamje magjepse të vargmaleve dhe natyrore, Shqiperia përfaqëson një mjedis të pacënuar dhe të pandotur. Deri tani ky thesar i Adriatikut ka qënë sekret dhe është vizituar vetëm nga pak turistë aventuristë kureshtarë…mirësevini ne Adriatikun Sekret!

• Resort ne linjen e pare me detin

• Vila dhe apartamente lluksoze ne komunitet te rrethuar

qe fillojne nga 50,400 Euro (vetem 1,120 Euro/M2).

• Program qerashe/manaxhim per investoret – 6% qera e garantuar gjer ne dy vjet

• Mundesi per kredi

• Vetem 48 hyrje me pronotim ne kete faze,cmimet do jene me te larta per fazen tjeter

• Resorti bregdetar me i perballueshem ne cmim ne Europe – cilesi, dhe vetem 2-3 ore larg nga destinacionet

kryesore Europiane

• Vetem 30 Km nga Aeroporti Internacional i Tiranes

• Bregdeti i fundit i pazhvilluar ne Europe me cmimet me konkuruese per prona ne vijen e pare me detin

• Dizajni i fshatit / rezortit turistik eshte kryer nga arkitektet e famshem nderkombetar Woods Bagot.