Foto nga arkiva

Foto nga arkivi

Albanian and Kosovar Families get together and have fun, share ideas on how to empower our children and community.

Familjet shqiptare dhe kosovare, ftoheni te ndani mendimet bashke me njeri tjetrin, se si mund te ndihmojme komunitetin dhe femijet tane.

Do te kete kafe dhe biskota dhe lojera te ndryshme per vizitoret dhe femijet e tyre.

Te gjithe jane te mireseardhur, ne diten e shtune me 25 prill 2009, prej ores 14.00-16.00. Adresa: 32-36 Loman St., SE1 0EE. Stacionet e metros me te aferta: Borough dhe Southwark.

Per me shume informata thirrni ne keta numra: 020 7922 7900 ose 07863 156 577.

www.bakc.org.uk

%d bloggers like this: