Qendra Islame Kosova KIC UK ju njofton se falja e Kurban Bajramit do te mbahet diten e marte me date 16 Nentor 2010 në Xhaminë Shqiptare ketu ne Londer, ne 88-90 Carlton Vale, London, NW6 5DA ne ora 06:40am.

Manifestimi fillon në ora 06:40 me faljen e namazit të sabahut, pas të cilit do të ketë ligjërata tematike kushtuar kësaj feste. Në ora 09:00, do te behet falja e parë namazit të bajramit, ndersa falja e dytë do te mbahet ne ora 10:00.

Keshilli i Xhamise Shqiptare të gjithë besimtarëve dhe opinionit të gjerë ua uron festën e Kurban – Bajramit duke e lutur Zotin që t’i ketë pranuar sakrificën, lutjet, dhe ibadetet tona.

Bashkangjitur me kete tekst (shikoni me poshte) e keni edhe informacionin per organizimin e zgjedhjeve per kryesin e keshillit te menagjimit te Qendres Islame Kosova (KIC UK), eshte me rendesi qe ti kushtoni kohen tuaj ketyre zgjedhjeve, dhe beni te mundur qe Komuniteti jone Shqiptar ketu ne UK to ben perzgjedhjen e Kryesis te Xhamis i cili do te kryesoj me punet e kesaj qendre per tre vitet ne vazhdim.

Informacioni i bashknagjitur eshte ne gjuhen Angleze, mirepo per te gjithe ata qe kan nevoj per nje kopje te perkthyer ne gjuhen Shqipe na njoftoni ne numrat e telefonit dhe do te jua dergojm sipas kerkeses tuaj me e-mail, post, ose mund te merrni nje kopje te perkthyer ne Xhami.

Per çdo sqarim mund te telefononi ne 0207 625 5789, 07956379526, 07984 126034.

Dokumente rrethe zgjedhjeve:

Trustee Nomination Form
NOTICE OF EXTRAORDINARY GENERAL MEETING
NOTICE OF EXTRAORDINARY GENERAL MEETING (Agenda)


Me fat festa e Kurban-Bajramit
!

Kjo informate eshte krijuar nga Kosova Islamic Centre UK