Fly Germania airplane

“Fly Germania” is to launch a new service between London’s Gatwick airport and Kosovo’s capital Pristina from the end of next month. Fly Germania and Air Prishtina are the only direct flight services to Prishtina from London during this year’s summer holidays. 

The Berlin based carrier will offer twice-weekly flights between the two cities from June 29, departing Gatwick on Wednesday and Saturday at 1925, arriving into Pristina at 2340. The return leg will leave Pristina on Thursday and Sunday at 0025, landing back into London at 0250. 

We calculated via Fly Germania website that a family of four departing on 27th July and coming back on 8th September 2013 would spend 1,910.12 Euros or  £1608.30. Outside the holiday season the cheapest one-way fare is 159.00 Euros or £133. 

British Airways has previously offered a service between Gatwick and Pristina, but this service was suspended late last year. 

For more information visit www.flygermania.de. 

Source:
http://www.businesstraveller.com/news/germania-to-launch-gatwick-pristina-route

Fly Germania airplane

“Fly Germania” do të filloj fluturimet nga Gatwick-u i Londrës për në Prishtinë duke filluar në fund të muajit të ardhshëm. Fly Germania dhe Air Prishtina do të ofrojnë të vetmet fluturime direkte gjatë sezonit të sivjetshëm veror nga Londra në Prishtinë dhe anasjelltas.

Ne kemi kalkuluar nëpërmjet uebsajtit të kësaj kompanije së një familjeje katër anëtarëshe, udhëtimi për në Prishtinë nga Londra do t’i kushtonte rreth 1,910.12 Euro apo £1608.30, nëse ikin me 27 korrik dhe kthehen me 9 shtator.

Fluturime direkte për në Prishtinë ka pasur deri në fund të vitit të kaluar nëpërmjet British Airways. Pas ndërprerjes së këtij shërbimi bashkëatdhetarët tanë po përdorin linja të ndryshme jo-direkte që po e bëjnë rrugëtimin për në atdhe më të mundimshëm.

Për më shumë informata vizitoni:
www.flygermania.de.