Race for Life logo

Race for Life logo


Një grup i nënave (por edhe mbështetësve tjera), fëmijët e të cilave ushtrojnë futboll në klubin Eagles United FC të Londrës, do të marrin pjesë në ngjarjen Race for Life (Garo për Jetë) me 5 korrik 2014. Kjo është hera e parë që këto gra po garojnë si grup duke shpresuar se kjo do të bëhet traditë.

Ngjarjet si Race for Life janë vitale në ngritjen e fondeve që bën Cancer Research UK që të parandoalohet, diagnostifikohet dhe shërohet kanceri. Duke sponsuar këtë aktivitet ju i bashkoheni forcës të cilën kanceri nuk mundet ta injoroi.

Ju lutemi që të i sponsoroni nëpërmjet kësaj vegëze: http://goo.gl/FgLPWP