Shqiptarët e Mançesterit kanë bërë realitet një dëshirë të tyren të kahershme për të pasur në këtë qytet një monument të Nënë Terezës. Tashmë ky monument është vendosur në oborrin e manastirit Gorton, në zemër të këtij qyteti verior anglez, ku jetojnë dhe punojnë një numër i konsiderueshëm emigrantësh shqiptarë nga Kosova dhe Shqipëria.

manchester

Burimi:
http://www.youtube.com/watch?v=GrkQprQyI7w

Raportoi per Top Channel: Muhamed Veliu

%d bloggers like this: