muhamet_minat

Me 28 shkurt, nga ora 6 pm, ne Tosca restaurantin ne Shoreham-by-Sea afer Brighton-it do te  mbahet nje mbremje bamiresie per mbledhjen e fondeve per SKILS (Society of Kosovan Invalid Landmine Sufferers).

Fonded do te mblidhen per atdhetarin tone Muhamet Kodraliu, i cili me 2007, humbi gjymtyret (te dy kembet) nga shperthimi i mines tokesore, e vendosur qe nga lufta e vitit 1999. Zoteriu ne fjale do te jete prezent ne kete tubim bemiresie.

100% te fondeve te tubuara ne kete mbramje do te dedikohen per blerjen e protezave te reja. SKILS kane nevoje per ndihmen dhe donacionin tuaj.

Ne kete mbramje hyrja do te jete gratis, muzike live, buffet, pije ne bar prej £1 etj. Beqar apo qift kemi nevoje per ju.

Adresa: 39-41 High Street, Shoreham by Sea, BN43 5DD.

Ju mirepresim
per me shume informata vizitoni www.skils.org.uk

Thirrja u be via: Dardan Rakovica

%d bloggers like this: