Reading Albanian Kosovan Community website

Reading Albanian Kosovan Community website

KONCERT ’FESTOJMË SË BASHKU’’, MOTRAT DHE VËLLEZRIT TUAJ NGA LONDRA. Dita: E DJELË, 13.02.2011, ORA 12:30. Adresa: Theale Green School, Church Street, Theale, RG7 5DA

PROGRAMI:
TARA NELI
DAJANA DAKOLI
HYGERTA CECJA
BLEONA FARRUKU

Muzike shqip, valle tradicionale nga nxenesit e komunitetit Mother Teresa, muzike me DJ, performance te tjera nga shqiptare te talentuar.

Lidheza:
http://www.rakc.co.uk/