ardhmeria

Shoqata” Ardhmeria “njofton te gjithë te rinjtë shqiptarë qe jetojnë ne Londër deri ne moshën 35 vjeç,se duke filluar nga data 18 tetor 2009 nga ora 11 deri ora 2pm ne adresën: PLUMSTEAD MANOR SCHOOL, OLD MILL ROAD, LONDON, SE18 1QF.

Hapet kursi i këngëve dhe i valleve popullore nen Koreografine e koreografit profesionist z.Shkelzen Mustafa dhe Koerografes znj. Rita Bajrami.

Pagesa: £ 2 per sesion, gjithsej 40 jave ne vit. Pagesa bëhet parapagim ne fillim ose per ata qe nuk kanë mundësi ne dy keste.

Te gjithe te interesuarit vizitoni web e Ardhmerise: www.ardhmeria.co.uk

ose ne numrat e tel 07789204792 dhe 02072527471

Lutfi Vata

Director
Ardhmeria in the UK
Unit 106
Camberwell Business Centre
99 – 103 Lomond Grove
London SE5 7HN

0207 252 7471

07881973711

www.ardhmeria.co.uk