“Basketistat” me familje – te cilët mblodhën edhe para për çështje bamirësie në tokat shqiptare.


Shpresa Programme në Stratford, Londër


Grupi i Valleve te Shoqates Nene Tereza ne Londer

Shoqata Nene Tereza Londer: “Falenderone Grupin e Valleve te cilet me interpetimet e tyre te bukura si dhe me poezit dhe recitimet kushtuar Festes Flamurit mbeten ne mendjen e te gjithe te Pranishmeve”Midlands Ethnic Albanian Foundation (MEAF)’s Photos