DATA: E SHTUNE 27 NËNTOR 2010, FILLON: 19:00 – MBARON: 02:00, HYRJA: £5 (VETËM PESË PAUND STERLIN) PËR PERSON.

***VETËM ME REZERVIME***

LIVE MUZIKË ME:
The “TRI GËRDHOJAT” Band
dhe DJ AceDren

REZERVIMET MUND TË BËHEN NË:
07577 813 644 – GËZIMI (MANAGER)

MOS E LENI PËR MOMENTIN E FUNDIT SE MUND TË DËSHPËROHENI, REZERVIMET VEQ KAN NIS MU BA DISA DIT MË HERET.

JU DËSHIROJMË MBRËMJE TË KËNDËSHME
MENAGJMENTI I QUEENS ARMS

%d bloggers like this: