Një vajzë shqiptare, Ledia Bimbli (24), e cila i vazhdoj studimet në Universitetin e Maltës edhe pasi që i kaloj viza, do të deportohet brenda një jave në Shqipëri menjëherë pas diplomimit.

Këtë shancë ia dha gjyqi i imigracionit i kësaj ujdhese të Mediteranit.

Kjo vajzë kinse paska punuar “në të zezë” për Diamonds International dhe pronari do të gjobitet për këtë, dhe nëse menaxhuesi kryesor i kësaj kompanije, Paul Fenech, pranon se e ka punësuar ilegalisht atëhere Ledia do të deportohet menjëherë.

Burimi:
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20101126/local/albanian-student-given-chance-to-graduate-before-deportation

%d bloggers like this: