The Albanian gazeta ne Britani, numri 1/8 shkurt 2011

The Albanian gazeta ne Britani, numri 1/8 shkurt 2011

Disa nga artikujt kryesor të Gazetës The Albanian në Londër në numrin e ri:
– GËZUAR DITËLINDJEN KOSOVË
– LEVIZJA “PO NUK U REGJISTROVE NUK EKZISTON” AKOMA VAZHDON
– EMIGRANTËT QË RIKTHEHEN, QEVERIA U HEQ DOGANËN
– DICK MARTY DHE ANTISHQIPTARIZMI I TIJ
– Mbyllet BBC ne Shqip
– Mos më bëj numra Nga Albin Kurti
– Gomarët, qentë dhe Edisoni nga Daut Dauti
– Shqipërinë e do Zoti!  Nga Kole M. Berisha
– Shqiptarët në një Udhëkryq të Rrezikshëm Nga Shirley Cloyes Dioguardi
– BASHKATDHETARË, LART FLAMURIN, LART DINJITETIN KOMBËTAR Nga Prof Murat Gjecaj
– SHQIPERIA NATYRALE PO NDERTOHET HAP PAS HAPI, TASHME NGELET VETEM SHPALLJA ZYRTARE E SAJ Nga Koco Danaj
– KANUNI I LEK DUKAGJINIT, MË I VJETRI NË EUROPË Nga Gjek Gjonlekaj
– A MUND TË QUHEN FJALËT E REJA “HUAZIME”? Nga Sami Ismaili
– Kliko ketu per te lexuar Gazeten online Free

Gazetën mund të lexoni dhe zhgarkoni falas nga këtu:
http://www.scribd.com/doc/47929390/The-Albanian-London-1-st-of-February

Lidhëz:
http://www.thealbanian.co.uk/

%d bloggers like this: