Albanian News gazete e re e komunitetit ne Britani

Albanian News gazete e re e komunitetit ne Britani

Në fillim të muajit të kaluar doli edhe një gazetë e komuniteti shqiptar në Britani. Kësaj rradhe shoqata Ardhmëria botoi gazetën Albanian News që në fakt është një vazhdimësi e gazetës Albanian Mail pronar i së cilës ka qenë biznismeni shqiptar Nik Berisha.

Albanian Mail, nr 28, maj 2006

Albanian Mail, nr 28, maj 2006

Drejtori i shoqates Ardhmëria, Zt Lutfi Vata, tha: “Albanian News (është) një gazetë e shoqatës Ardhmëria, por që do të jetë në shërbim të komunitetit shqiptar që jetojnë në Britani dhe do të kenë rastin që çdo familje shqiptare të jetë anëtare e kësaj gazete.”

Kryeredaktor i kësaj gazete është Fatmir Terziu.

Më shumë informata në:
http://www.ardhmeria.co.uk/

%d bloggers like this: