Policia e Leeds-it Veri Lindor kanë arrestuar shqiptaren 35 vjeçe pasi që dyshohet të kishte drejtuar një bordello në arenë Harehills të Leeds-it. Policët e kësaj zone së bashku me Agjencionin e Kufijve të MB-së ekzekutuan një kontroll në një ndërtesë të Lupton Avenue, Harehill të mërkuren e kaluar me 6 maj.

Ata arrestuan një grua 35 vjece dhe morën deklarata nga katër gra tjera, tri nga të cilat nga Evropa Lindore. Ndërtesa në fjalë tashmë është mbyllur derisa pronari është bërë me dije dhe banesa i është hequr nga pronësia.

Gruaja 35 vjece është liruar nga paraburgimi me kusht dhe do t’i nënshtrohet hulumtimeve të mëtutjeshme.

http://www.westyorkshire.police.uk/section-item.asp?sid=12&iid=7410

%d bloggers like this: