Rita Ora a new Calvin Klein face

Rita Ora a new Calvin Klein face

Rita Sahatçiu Ora (19) who is a British Albanian singer originally from Prishtina in Kosovo, currently signed to Roc Nation, is part of a renewed Calvin Klein project CK One. She is one of the new faces of this web, print, internet and interactive campaign.

The campaign is designed to transform ck one, previously the name of a line of unisex fragrances, into a global lifestyle brand that includes jeans, underwear and fragrances. It also aims to introduce a younger demographic to the ck one brand, which debuted in 1994.

The heart of the initiative will live on ckone.com, where visitors will be able to explore the brand, shop its products and learn about the more than 30 cast members featured in the campaign. Calvin Klein designed the website to be highly interactive. The company will invite users to contribute to the campaign by uploading their own videos to the site and and discussing the brand on-site and also off-site using Facebook, Twitter and other popular social networks (such as Ren Ren and Weibo, which are popular in China). The cast also will ask users questions.

Mobile apps have been created for iPhone, Android and Symbian devices to further the experience with additional content, augmented reality features and social media integration.

More links and sources:
http://www.youtube.com/watch?v=mkFFsDXgh1k
http://ckone.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Ora
http://rocnation.com/ritaora/
http://www.facebook.com/RitaOra
http://twitter.com/ritaora
http://mashable.com/2011/02/23/ck-one/

 

Rita Ora një fytyrë e re e Calvin Klein

Rita Ora a new Calvin Klein face

Rita (Sahatçiu) Ora një këngëtare 19 vjeçe shqiptare nga Londra e cila ka një kontratë me Roc Nation, po merr pjesë në një projekt të ri, tash në lidhje me modelimin. Ajo është fytyra e re kampanjës CK One të Calvin Klein.

Kjo është një kampanjë interaktive që ka për qëllim të transformoj CK One, që më heret asocohej me aroma uniseks, në një markë (brand) globale të stilit të jetës që përfshinë xhinse, tesha te brendshme dhe aroma. Gjithashtu ka për qëllim që të fitoj audiencë të re në lidhje me këtë markë që filloi në vitin 1994.

Rita Ora është një nga 30 fytyrat/manekenët e kësaj kampanjë e cila si epiqendër ka uebsajtin ckone.com ku vizitorët mund t’i hulumtojnë produktet, t’i blejnë ato dhe të mësojnë rreth manekenëve të këasaj kampanje. Përdoruesit e këtij sajti do ftohen që të ngarkojnë videot e tyre në uebsajt dhe të diskutojnë rreth kësaj marke. Njëkohësisht kampanja është shtrirë edhe në Facebook, Twitter si dhe rrjetet e tjera sociale të popullarizuara sic janë Ren Ren dhe Wibo në Kinë.

Kjo nuk do të jetë e tëra; së shpejti do të dalin edhe bilboardat, pllakatat dhe reklama të tjera në magazina me të cilat lexuesit do të mund të interaktojnë nëpërmjet aplikacioneve të telefonave sic janë Iphone apo ato që kanë platformë Androidin si HTC, Samsung etj. Aplikacionet në fjalë veç ekzistojnë dhe mund t’i zhgarkoni nëpërmjet ITunes apo Android Market.

Lidhëza:
http://www.youtube.com/watch?v=mkFFsDXgh1k
http://ckone.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Ora
http://rocnation.com/ritaora/
http://www.facebook.com/RitaOra
http://twitter.com/ritaora
http://mashable.com/2011/02/23/ck-one/