Ka filluar projekti më i madh i shqiptarëve në Mbretërinë e Bashkuar; 30 000 kopje. “The Albanian” shpall konkursin për kopertinën e Albanian Yellow Pages in the UK 2009. Çmimi për fituesin fillon nga £300 Nëse jeni dizajner dhe keni ndonjë një ide për faqen e parë të AlbanianContacts 2009 (Albanian Yellow Pages in the UK 2009) na kontaktoni.

Mesazhi juaj do të përcillet në çdo shtëpi shqiptare. Nëse keni ndonjë shërbim për shqiptarët në MB, Bëhu pjesë:

The Albanian Newspaper
122 White Hart Lane
London N17 8HP
www.thealbanian.co.uk
Tel/fax:02082169527
Info@thealbanian.info

Ambasadori shqiptar në Mbretërinë e Bashkuar Shkëlqesija e tij Z.Zef Mazi Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Londër, përgëzon Gazetën “TheAlbanian” për inisiativën e saj për të përgatitur këtë libër me informacione dhe kontakte për komunitetin shqiptar që jeton dhe punon në Britaninëe Madhe.

Ambasada e Shqipërisë shpreh bindjen se ky kontributme vlerë do të ndihmojë së tepërmi, për të krijuar një urë komunikimi të rëndësishme për të afruar dhe organizuar më mire komunitetin shqiptar në Britani.

Ky libër, i cili ka për qëllim të ofrojë një informacion të pasur mbi shërbimet që i ofrohen dhe ofron komunitetit shqiptar në Mbretërinë e Bashkuar, është i pari I këtij lloji dhe me këto përmasa në Britaninë e Madhe duke ndjekur shembullin e komuniteteve të tjera shqiptare në Botë.

AlbanianContacts 2009, The only Albanian catalogue in the UK Albanian Services and services for Albanians.