alban_skenderi

E hene 08 mars2010 ne ora 19:30, Vendi: QUEENS ARMS, 1 KILBURN HIGH ROAD, NW6 5SE

Pas sukseseve të mëdha nga mbremjet tona të mëparshme, ne me krenari do ju sjellim një natë te mrekullushme me mysfirin ALBAN SKENDREAJ:

ALBAN SKENDERAJ LIVE & UN-PLUGGED @ QUEENS ARMS
Të Hënen 08/03/2010

ALBAN SKENDERAJ do të këndoj live, hitet më të adhuruara per festen e 8 Marsit.

Për shkak të numrit te limituar te vendeve ne QUEENS ARMS ju lutemi qe t’i bëni rezervimet tuaja ne numrat ne vijim sa më shpejtë që është e mundur në mënyrë që t’i shmangemi çdo pakënaqësie. Besoj te kaloni një natë të këndëshme me plot argëtim.

Për rezervime dhe informata me te hollsishme mos hesitoni te na kontaktoni ne këtë numër: 07868253522
Adresa:QUEENS ARMS, 1 KILBURN HIGH ROAD, LONDON, NW6 5SE

Hyrja është £15 para ores 8.30 dhe £20 pas ores 8.30

Sinqerisht i juaji,

Asdren Zhubi

%d bloggers like this: