Sikurse titulli im po sugjeron, dhe jam i sigurt se keni parë videon e ngjarjes kryesore në mes të Kreshnik Qato dhe Jurijs Boreiko, atmosfera qe impozante.

Kjo është lufta e dytë që unë kam punuar këndin e Kreshnik Qatos dhe edhe një herë u preka nga devocioni që shqiptarët kanë për heroin e tyre.

Është një nder që të punosh me Kreshnikun. Është lehtë që të shohësh se pse ata e duan. Edhe pse ka tifozë fanatikë ai mbetet një djalosh i marrshëm dhe modest. Ai erdh këtu para tetë viteve pa ditur asnjë fjalë anglisht dhe tash i flet katër gjuhë – përfshi edhe dialektin Afro-Amerikan influencuar nga unë.

Këto fragmente u përthyen nga artikulli i shkruar nga Spencer Fearon në:
http://www.setanta.com/uk/Blogs/Spencer-Fearon/2009/03/Find-me-a-better-atmosphere/

%d bloggers like this: